Nieuwe dirigent – even voorstellen

Mijn naam is Milou Antheunisse, ik ben 31 jaar en sinds oktober ben ik de nieuwe dirigent van de Witte van Haemstede. Zelf speel ik inmiddels zo’n 22 jaar alt-saxofoon, momenteel bij fanfare Veere’s Genoegen, en anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met pianolessen. Tijdens mijn studie aan University College Roosevelt merkte ik bij de muziekvakken dat ik steeds meer interesse had in het schrijven van muziek en ben ik begonnen met het maken van arrangementen. Een paar jaar geleden ben ik daarmee naar Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg gegaan en sindsdien heb ik lessen in arrangeren, componeren en dirigeren van Hardy Mertens. Dit schooljaar hoop ik deze lessen af te sluiten met een muzikaal project. In het dagelijks leven sta ik voor ik de klas: op Nehalennia in Middelburg geef ik wiskunde aan havo en vwo-bovenbouwklassen.
Ik ben erg blij dat ik gekozen ben als nieuwe dirigent van de harmonie en heb er ontzettend veel zin in om samen met alle muzikanten toe te werken naar een mooi concert. Hopelijk krijgen we deze kans snel