Donateur worden

headerKoninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede wilt zo veel mogelijk financieel onafhankelijk zijn. Met eigen inkomsten waar dat kan, en bijdragen van derden waar dat moet. We brengen niet alleen concerten en optredens, maar organiseren daarnaast acties om extra inkomsten te genereren. Denk daarbij aan optredens door ons dweilorkest,  de jaaruitvoering en de opbrengsten van onze papiercontainers.

Op dit moment is het helaas zo dat er steeds minder subsidies beschikbaar zijn. We zien helaas
de gemeentelijke bijdragen steeds meer verminderen. Doordat we een groeiende vereniging zijn moeten we ook veel kosten maken. Denk aan de aanschaf en reparaties van instrumenten en uniform. We moeten er daarom alles aan doen om op eigen benen te kunnen staan.

Donateurs van De Witte

Donateurs van De Witte dragen Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede een warm hart toe. Iets voor u, als ouder, als grootouder, als (oud-)lid, of als sympathisant? Dat kan natuurlijk!

U kunt ons financieel steunen met een eenmalige, of met een jaarlijkse (periodieke) gift.
U kunt voor een minimaal bedrag van € 10,- per jaar donateur van De Witte worden.

Als dank voor deze bijdrage wordt u als donateur op de hoogte gehouden van onze uitvoering(en). Verder proberen we voor de donateurs van Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede jaarlijks een uitvoering te organiseren. Deze vindt plaats in november, meestal op de 2e zaterdag.

Als donateur krijgt u een uitnodiging/tevens toegangsbewijs voor 2 personen thuis gestuurd zodat u in november gratis entree heeft tot het bijwonen van ons jaarconcert met leuke muziek, iedere keer weer verpakt in een ander jasje.

Verder loopt Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede zijn jaarlijkse ‘donateurs ronde’ al marcherend door het dorp. Elke jaar een andere wijk of ander gedeelte van het dorp waar we ons als Muziekvereniging laten zien.

Wat moet u doen?
1. Stuur een e-mail naar het secretariaat: syljo@zeelandnet.nl
2. Vermeld in uw e-mail: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer(s) en e-mailadres.
3. Vermeld of u dontateur wilt worden voor € 10,00 (of meer) per jaar of een (periodieke) gift wilt geven.
4. Het secretariaat zal vervolgens contact met u opnemen.