Harmonie

De Harmonie Witte van Haemstede bestaat uit een 30-tal enthousiaste, muzikale leden, van jong tot oud waar gezellig samenspel voorop staat.

De Harmonie bestaat uit leden die na het volgen van een opleiding op de muziekschool plaats hebben genomen in het orkest. Daarmee probeert de harmonie een kwalitatief leuk orkest neer te zetten. De harmonie neemt zijn verantwoordelijkheid door jeugdleden plaats te bieden in het orkest als ze diploma A hebben behaald op de muziekschool. Ze worden ondersteund door leden van de harmonie die ze aanwijzingen geven en helpen waar nodig is.

Om de sfeer leuk, spannend en gezellig te houden speelt de harmonie moderne, klassieke, leuke, hippe en mooie muziekstukken. Dit om de diversiteit te koesteren en leden te motiveren.
Dit bereik je ook door er met elkaar over te praten en verschillende muziekstukken uit te proberen. Daarvoor is een speciale muziekcommissie binnen de harmonie.

Omdat ook het marcheren op straat een belangrijke factor van onze muziekvereniging is, lopen we met veel activiteiten op straat. Denk daarbij aan activiteiten zoals verschillende straĆ“’s, koningsdag en avondvierdaagse.

Verder geeft de harmonie jaarlijks een aantal concerten, waar het jaarconcert in november, het hoogtepunt is.

Sinds 2019 is Muziekvereniging Nieuw Leven uit Ouwerkerk ingevoegd bij Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede.

Lijkt het je leuk om met onze gezellige groep mee te spelen? Kom dan gerust een keer naar ons luisteren! Wij vinden het wel fijn als je het van te voren even aangeeft.

De Harmonie repeteert op maandag-avond van 19:30 uur tot 21:30 uur in de grote zaal van Dorpshuis De Schutse.

De contactpersoon van de Harmonie is:
Sylvia Mol
Tel. 0111-650523
E-mail: syljo@zeelandnet.nl 


Music was my first love gespeeld door de Harmonie
Witte Van Haemstede
Deze film is gemaakt door Miranda Dortwegt