Rabobank Clubkas Actie 2016

clubkas

Van 6 t/m 18 april 2016 kunt u stemmen op uw favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

 

Koninklijke Muziekvereniging Witte van Haemstede’ ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem  waard is. Stem gráág 2x op ons!
www.rabobank.nl/oosterschelde

Rabobank Oosterschelde heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. We zijn niet alleen uw financiële partner, maar denken ook graag mee in het stimuleren van het verenigingsleven binnen ons werkgebied. Daarom organiseren wij elk jaar de Rabobank Clubkas Campagne.

Niet de bank zelf, maar onze leden verdelen ons donatiebudget! Onze leden brengen tijdens deze campagne hun stem uit op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Voor onze leden betekent dit: ledeninvloed in de meest zuivere vorm. Voor verenigingen en stichtingen: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan de club wordt uitgekeerd.

Lidmaatschap

Wilt u meestemmen tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne? Dat kan als u naast klant ook lid bent van Rabobank Oosterschelde. Wilt u weten of u lid bent? Dit kunt u vinden op uw persoonlijke pagina van internetbankieren. Een voorbeeld hiervan kunt u hieronder bekijken.

Lid worden van Rabobank? Klik dan hier!

Bent u nog geen lid van Rabobank Oosterschelde? Breng dit dan vóór 1 maart in orde door op onderstaande button te klikken en u kunt meestemmen tijdens de stemperiode van 6 – 18 april 2016