De Witte Toekomst

Wanneer leerlingen een half jaar les hebben op de muziekschool, kunnen ze gaan
meespelen in het leerlingenorkest van de muziekvereniging.

Bij deze groep, genaamd ‘De Witte Toekomst’, staat het samenspelen en ervaren hoeveel plezier je daaraan kunt beleven, voorop. De leerlingen leren zo spelenderwijs luisteren, tellen, de betekenis van dynamische tekens, enz.

Alle leerlingen worden opgeleid om in de harmonie te kunnen spelen. Dit geldt ook voor leerlingen die slagwerk spelen.

Enkele ervaren muzikanten uit de harmonie ondersteunen de leerlingen van De Witte Toekomst, die onder leiding staat van Milou Antheunisse.

Wanneer de kinderen het A-diploma bereikt hebben bieden wij ze, stapje voor stapje, de mogelijkheid mee te spelen in de Harmonie.

Enkele keren per jaar treedt De Witte Toekomst op, zodat iedereen kan horen en zien met hoeveel plezier deze groep muziek maakt.

De repetitie van De Witte Toekomst is elke maandag (behalve in de schoolvakanties) van 18.30 tot 19.20 uur in de grote zaal in Dorpshuis De Schutse.

Wil je gezellig komen luisteren? Leuk! en wie weet krijg je dan zelf ook zin om muziek te gaan maken! Geef het van te voren even aan door een e-mail te sturen naar het secretariaat: syljo@zeelandnet.nl of neem contact op met de onderstaande contactpersoon.

De contactpersoon van de Witte Toekomst is:
Bertha Boot- van den Berg
Tel. 06-51464470